Historiku

Mare Adriatik sh.p.k eshte nje kompani shqipetare me president z. MARK BABANI e themeluar qe ne vitin 1995 e specializuar ne prodhimin dhe eksportimin e produkteve te peshkut.

Mare Adriatik eshte nje nder kompanite me te medha shqipetare qe perpunon me profesionalizem açuget dhe sardelet e detit adriatik, garanton produkte me cilesi te larte, te perpunuara sipas metodave artizanale, duke ju mundesuar keshtu shijimin e vertete te peshkut te kalter te detit Mesdhe dhe vecanerisht detit Adriatik.

Cilesia

Kompania ofron produkte me cilesi te larte te perpunuara sipas metodave artizanale por edhe te pershtatura me metodat me te reja ne baze te kerkesave te klientave tane. Gjithashtu kompania disponon sistemet ISO 9001-2001 dhe HACCP

 • Ne vitin 2007 kompania merr certifikaten e cilesise ISO 9001-2000
 • Ndersa ne vitin 2010 pajiset serish me certifikaten e cilesise ISO 9001-2008
 • Dhe serish ne vitin 2010 ajo merr certifikaten per sistemin e drejtimit te higjenes HACCP-102/10
 • Ne vitin 2015 ajo merr certifikaten per sistemin e drejtimit te higjenes HACCP-174/15.
 • Ne kete vit perseri certifikata Quality Management System ISO 9001:2008
 • Ne vitin 2018 Mare Adriatik merr certifikatat per sigurine ushqimore ne rang boteror BRC edicioni 7 dhe certifikaten IFS per standartin ushqimor boteror.
 • Ne vitin 2019 Mare Adriatik merr certifikaten MSCMarine Stewardship Council.
 • Po ate vit Mare Adriatik ricertifikohet me certifikatat BRC edicioni 8.1 dhe IFS 6.1.
 • Ne vitin 2020 Mare Adritatik merr certifikate per sistemin e drejtimit te higjenes GMP-HACCP.

Produktet Tona

 • Filet acuge ne vaj l.dielli me kaper:80 gr
 • Filet acuge ne vaj l.dielli me spec:80 gr
 • Filet acuge ne vaj l.dielli me majdanoz:80 gr
 • Filet acuge ne vaj l.dielli drejt:80 gr
 • Filet acuge ne vaj l.dielli/ vaj ulliri:156 gr
 • Filet acuge ne vaj l.dielli/spec/majdanoz:200 gr
 • Filet acuge ne vaj l.dielli/vaj ulliri:300 gr
 • Peshk acuge i kripur:500 gr
 • Filet acuge ne vaj l.dielli:720 gr
 • Filet acuge ne vaj l.dielli:1700 gr

Aktivitetet

Ne prill te vitit 2008-2009 “Mare Adriatik “ merr pjese ne panairin nderkombetar te Brukselit “ESE 2008 “ ku dhe njihet me klientet me te rendesishem ne historine e “Mare Adriatik “

Ne vitin 2012 merr pjese ne panairin nderkombetar “Alimentaria 2012” ne Barcelone te Spanjes duke zgjeruar horizontin ne marredheniet me kompani te tjera te ngjashme me to qe jane te njohura sot ne bote.

 • PANAIRI NE FANCY FOOD NEW YORK 2013

 • PANAIRI NE NORVEGJI 2014

 • PANAIRI NE BAHRAIN-AFRIKE 2014