Mare Adriatik

Mare Adriatik, sjell ne tregun shqipetar nje game te gjere produktesh peshku.Cilesia dhe perpunimi unik i peshkut te fresket ka bere qe te njihemi dhe jashte vendit duke depertuar dhe ne tregjet nderkombetare.Cilesia eshte ajo cfare na diferencon nga te tjeret!

PRODUKTET ME CILESORE NE TREG

Mare Adriatik sh.p.k eshte nje kompani shqipetare e themeluar qe ne vitin 1995 e specializuar ne prodhimin dhe eksportimin e produkteve te peshkut.Kompania jone e respekton rregullat dhe teknikat per te krijuar nje ushqim te shendetshem dhe te sigurt per trupin e njeriut

anchovy2
anchovy-12
DSC_0823-450x400
PROCESI

LARJA

PASTRIMI

PAKETIMI

KATALOGU 2015
Shfletoni Online Produktet me te reja nga Mare Adriatik

PRODUKTET TONA